Reeves Rehabilitation Center

reeves rehabilitation center

WestEast worked with University Health System to renovate and relocate the Reeves Rehabilitation Center clinics, which include the Physical/Occupational Therapy clinic and the Hearing and Balance Center. The overall goal for the project was to improve the quality of life for all patients through various forms of rehabilitation. The new spaces were designed to provide a warm and relaxing family-centered healing environment. 

PROJECT FACTS

LOCATION: San Antonio, TX    

CLIENT: University Health System  

SIZE: 13,830 SF

SERVICES: Site Investigation, Master Planning, Schematic Design, Design Development, Construction Documents, Interior Design, Specifications, Cost Estimates, Construction Administration, and 3D Modeling and Visualization

<PREVIOUS / NEXT>